Alles over Almere Buiten

Sjopping Mol

30-08-2014
Sjopping Mol wegens succes verlengd in Almere Buiten
 
Afgelopen voorjaar is de pop-up store 'de Sjopping Mol' van Stichting Art Culture positief ontvangen in Almere Buiten. Vanwege dit succes krijgt deze tijdelijke winkel een doorstart en opent de Sjopping Mol zaterdag 6 september om 13.00 uur haar deuren in een vernieuwde stijl in hetzelfde pand. De winkel zal gedurende drie maanden geopend zijn (september, oktober, november).
 
Dit keer heeft de Sjopping Mol een uniek aanbod van veertig creatieve Almeerse ondernemers met een collectie van kunst, vintage, zelfgemaakte cadeaus, fotografie, gadgets, design, accessoires en handwerk. Ook tijdens deze editie zijn er wisselende collecties van deze ondernemers te bewonderen en worden ook collecties van nieuwe ondernemers  toegevoegd. 
Tevens is er in de Sjopping Mol een culturele programmering.  Zo zijn er bijvoorbeeld exposities van mooie teksten, columns en verhalen van Almeerse schrijvers te bewonderen die maandelijks worden vernieuwd.
 
Het thema tijdens deze editie in de Sjopping Mol is de olifant; het nieuwe symbool van Almere Buiten. Zo wordt er geld ingezameld voor het goede doel 'Bring the elefant home' dat zich inzet voor de bescherming van de Aziatische olifant.  Tante Samantha geeft tijdens de opening het startsein voor 'Bring the elefant home' in de Sjopping Mol. Zo kan er ter plekke geld worden gedoneerd en/of kan men bijzondere olifant producten kopen waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.
 
De Sjopping Mol is gevestigd aan het Noordeinde 190.
Voor meer informatie surf je naar www.startculture.com en/of like je de facebookpagina www.facebook.com/sjoppingmolalmere.